Çizgi Dövüş Oyunu

Draw Duel
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Çizgi Dövüş Oyunu Nasıl Oynanır ?

Çizgi dövüş oyunu açılırken karşınıza çizim yapacağınız bir sayfa çıkıyor. Sayfanın içindeki koyu alana fare yada parmağınızı sürükleyek silah çiziyorsunuz. Çizim yaparken sayfanın alt tarafındaki INK çizelgesi sıfırlanıyor. INK göstergesi kaleminizdeki mürekkep miktarını gösteriyor. FIGHT butonuna tıklayarak kendinizi dövüş alanında buluyorsunuz. Karşınızda elinde eşyalardan yapılmış silah bulunan rakibiniz bulunuyor. ATTACK butonuna seri bir şekilde tıklayarak rakibinize saldırıyorsunuz. Eğer boş durursanız rakibiniz size saldırı yapıyor. Platformun köşesinden rakibini düşüren taraf mücadeleyi kazanıyor. Rakibinizi düşürdüğünüzde hem puan hem para ödülü kazanıyorsunuz hem de aşamayı tamamlıyorsunuz. 

Kazandığınız paraları kullanarak çizim sayfasının alt tarafındaki INK kısmından kaleminizde bulunan mürekkep sayısını ve ATTACK kısmından da saldırı gücünüzü arttırabilirsiniz. Böylece silah oluştururken daha fazla mürekkep kullanabilirsiniz ve rakibinize daha güçlü saldırılar gerçekleştirebilirsiniz. Topladığınız puanları kullanarak ta WEAPON kısmından yeni silahlar ve SHOP kısmından da karakterinize kıyafet satın alabilirsiniz. Böylece sonraki bölümlere daha güçlü silahlarla başlayıp rakiplerinizi daha kolay etkisiz hale getirerek çizgi dövüş oyunu oynamaya devam edebilirsiniz. Mobil marketlerde Draw Duel adıyla da bulunan bu uygulamayla eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Yorumlar
GS Oyun çok güzel 2020-03-04 12:20:38