Elektrik Adam Oyunu

Electricman 2

Elektrik Adam Oyunu Nasıl Oynanır ?

Elektrik adam oyunu yön tuşları, "Q, W, E, A, S, D" ve "SPACE" boşluk bırakma tuşlarıyla oynanıyor. Yön tuşlarıyla ileri geri hareket ediyorsunuz. Q yavaş yumruk, W yavaş tekme, E düşmanı alıp yavaşça havaya atar, A yumruk, S tekme ve D ile de düşmanı tutup havaya fırlatıyorsunuz.

"EASY" kolay, "NORMAL" ve "PRO" profesyonel olmak üzere 3 farklı zorluk derecesi bulunuyor. Bu zorluk derecesini başlangıçta bulunan ayar penceresinden ayarlıyorsunuz. Yine buradan etrafa yaydığınız elektrin rengini ve kendinize seçtiğiniz isminizi belirliyorsunuz.

Bölüm ve sayfa geçişlerini "SPACE" boşluk bırakma tuşuyla yapıyorsunuz.

Ekranın sol üst köşesinde sizin kalan gücünüz ve sağ üst köşesinde de her bir düşmanınızın kalan güçleri ayrı ayrı görünüyor. Düşmanlarınızın gücünü bitirerek onları öldürün. Kendinizi koruyup saldırı tuşlarına hızlı hızlı basarak elektrik adam oynayın.

İlk başta oyun sizi eğitmek için karşınıza birer tane düşman çıkartıyor. Burada size saldırı tuşlarını kullanmayı öğretiyor. Sonra RAUNDlara geçiyorsunuz. Her raund ta 4 tane maç yapıp hepsini kazandıktan sonra diğer raunda geçiyorsunuz. Aslında her raund ayrı bir bölüm demektir. Tüm raundları tek tek bitirerek elktrik adam oyunu oynayın ve zafer kazanarak mutlu bir sona ulaşın. 

Yorumlar
Bu oyun için ilk yorum yazan sen olmak ister misin?
Oyun hakkındaki düşüncelerini ziyaretçilerimizle paylaş.