Hırsız Kardeşler Oyunu

Money Movers
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Hırsız Kardeşler Oyunu Nasıl Oynanır ?

Hırsız kardeşler oyunu bilgisayarda yön tuşları ve "A, S, D, W" tuşlarıyla oynanıyor. Büyük ve şişman olan yön tuşlarıyla, küçük olan da A, S, D, W tuşlarıyla kontrol ediliyor. 

Mobil cihazlarda ise ekranın alt tarafındaki OK butonlarıyla oynanıyor. Adam değiştirmek için ise OKların üst tarafında bulunan ve içinde 2 karekterinde soluk resmi bulunan butona basılır.

Her bölümde havada bulunan 3 tane dolar dolu torbaları toplamanız gerekiyor. Bu torbalara ulaşmak için kardeşlerin birbirine yardım etmesi gerekiyor. Bu yardım birbirinin üstüne çıkma, birbirlerinin karşısına çıkan kapalı kapıları butonla açma ve etrafta bulunan malzemeleri birbirlerine atma olarak sayabiliriz.

SPACE tuşuyla etraftaki eşyaları alıp kullanarak hırsız kardeşler oyna. Hırsız kardeşler oyunu toplam 20 bölümden oluşuyor. 60 tane para torbası topladığınız zaman özel bonus bir bölüm çıkıyor ve bu bölümü oynayabiliyorsunuz.

Yorumlar
memet çok zor 2020-11-21 09:16:18
ENES 14. BÖLÜMÜ NASIL GEÇİCEM 2020-10-29 09:25:31
sanane çok güzel 2020-06-24 07:15:41
hırsız benim kafadan bir oyun 2020-06-22 18:50:17
BRAWLER MÜTİŞ AMA ZOR 2020-06-05 10:06:42
hırsız tabi güzel 2020-05-25 18:38:32
şerif ali ilk oynayışımda begendim 2020-05-14 14:33:13
zeynep çok güzel bir oyun ben bayıldım resmen 2020-05-07 14:00:30
Granny Çok basitti.Hepsini bitirdik. 2020-04-05 05:39:39
Sude ben yeni baslıyorum 2020-04-01 09:17:19
ekinata çok kolaydı oyunu bitirdik 2020-03-22 06:39:03
oğuz 14. bölümü nası geccez 2020-03-19 07:36:21
selam 19.cu bölümü nasıl geçicez 2020-03-15 14:55:00
revan semra cok guzel oyun 2020-03-06 06:00:37
damla 18. bölüm nASIL gecilir yaa 2020-01-04 10:09:43
boncuk çok güzel bir oyun size tavsiye ederim ama birazcık kasabilir.. 2020-01-03 18:56:15
orxan korkusuzların soyledıyıne katılıyorum 2019-11-17 14:32:11
OMER123 9 CU BOLUM NASIL GECILECEK YA 2019-11-03 17:39:39
hırsız kardeşler bence bu oyun çok güzel bir oyun çünki hızlı,acele ama düzgün,doğru yapman gerektiğini gösteriyor benim tarafa göre ! 2019-08-09 14:05:43
şehmus mehmetoğlu BU OYUN ÇOK GÜZEL 2019-06-02 18:38:18
Rahidə oyun çok güzel merak etme yayımlanır 2018-07-27 23:35:02
bilmiyorum. yav yorumum niye yayınlanmıyo hemen cevap istiyorum 2018-01-25 10:49:11