Hırsız Kardeşler Oyunu

Money Movers
Tam Ekran

Hırsız Kardeşler Oyunu Nasıl Oynanır ?

Hırsız kardeşler oyunu bilgisayarda yön tuşları ve "A, S, D, W" tuşlarıyla oynanıyor. Büyük ve şişman olan yön tuşlarıyla, küçük olan da A, S, D, W tuşlarıyla kontrol ediliyor. 

Mobil cihazlarda ise ekranın alt tarafındaki OK butonlarıyla oynanıyor. Adam değiştirmek için ise OKların üst tarafında bulunan ve içinde 2 karekterinde soluk resmi bulunan butona basılır.

Her bölümde havada bulunan 3 tane dolar dolu torbaları toplamanız gerekiyor. Bu torbalara ulaşmak için kardeşlerin birbirine yardım etmesi gerekiyor. Bu yardım birbirinin üstüne çıkma, birbirlerinin karşısına çıkan kapalı kapıları butonla açma ve etrafta bulunan malzemeleri birbirlerine atma olarak sayabiliriz.

SPACE tuşuyla etraftaki eşyaları alıp kullanarak hırsız kardeşler oyna. Hırsız kardeşler oyunu toplam 20 bölümden oluşuyor. 60 tane para torbası topladığınız zaman özel bonus bir bölüm çıkıyor ve bu bölümü oynayabiliyorsunuz.

Yorumlar
orxan korkusuzların soyledıyıne katılıyorum 2019-11-17 14:32:11
Betus guzel ama donuyor 2019-11-10 15:21:14
dila kent cok guzel arkadaslarim size tavsiyem 2019-11-10 15:20:18
OMER123 9 CU BOLUM NASIL GECILECEK YA 2019-11-03 17:39:39
korkusuzlar yani kaç saatten beri açılmıyor sinirlerim bozuldu siz beni nasıl bekletirsiniz ya ben tuana özbakanım nasıl olurya şikayet edicem sizi kardeşim 2019-08-16 12:59:46
hırsız kardeşler bence bu oyun çok güzel bir oyun çünki hızlı,acele ama düzgün,doğru yapman gerektiğini gösteriyor benim tarafa göre ! 2019-08-09 14:05:43
şehmus mehmetoğlu BU OYUN ÇOK GÜZEL 2019-06-02 18:38:18
tuğçe 20. bölüm nasıl geçilecek yaaaaaaaa 2019-03-17 15:07:38
Rahidə oyun çok güzel merak etme yayımlanır 2018-07-27 23:35:02
bilmiyorum. yav yorumum niye yayınlanmıyo hemen cevap istiyorum 2018-01-25 10:49:11