Tank Savaşı 3 Oyunu

Tank Battle
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Tank Savaşı 3 Oyunu Nasıl Oynanır ?

Tank savaşı 3 oyunu oynarken bilgisayarlarda yön tuşlarını kullanarak hareket ediyorsunuz. Boşluk bırakma "SPACE" tuşuna tıklayarak ta ateş ediyorsunuz. Cep telefonları ve mobil cihazlarda ise ekranın sol tarafındaki OK butonlarına tıklayarak hareket ediyorsunuz ve sağ tarafındaki sarı renkli ateş etme butonuna tıklayarak ta düşmanlarınızı vuruyorsunuz.

Muharebe alanında bulunan mavi renkli ok bölgelerinden siz doğuyorsunuz. Kırmızı renkli ok bölgelerinden de düşman birlikleri doğuyor. Üzerinde yıldız resmi bulunan güvenlik rozetli bölgeyi korumanız gerekiyor. Eğer güvenlik rozetli bölge siz yada düşman tarafından vurulursa çatışmayı kaybediyorsunuz. Sol alt köşedeki 5X kalan can hakkınızı ve sağ taraftaki 23X ise düşman araç sayısını gösteriyor. Düşman birliklerini yok ettikçe bu sayı düşüyor. Bu sayı sıfırlanınca muharebeyi kazanıyorsunuz ve bir sonraki bölüme geçiş yapıyorsunuz. Kırmızı renkli duvarları yıkarak kendinize hareket etme alanı açıyorsunuz. Kendinizi düşman ateşlerinden koruyup düşman birliklerini teker teker yok ederek bölümleri tamamlıyorsunuz.

Bölüm geçişlerinde ekranın sağ alt tarafındaki TANK butonuna tıklayarak aracınızı saldırı, zırh ve hız konularında geliştirebilirsiniz. Hatta yeni araç ta satın alabilirsiniz. Böylece sonraki bölümlere daha güçlü araçlarla başlayarak tank savaşı 3 oyunu oynamaya devam edebilirsiniz.

Yorumlar
enes çok güzel 2019-03-23 15:11:45