Soyguncu Bob 2 Oyunu

Bob The Robber 2
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Soyguncu Bob 2 Oyunu Nasıl Oynanır ?

Soyguncu bob 2 oyunu "A, S, D, W", yön tuşları ve "SPACE" boşluk bırakma tuşuyla oynanıyor. Yön tuşlarıyla hareket edin ve eşyaların arasındaki paraları alın. SPACE tuşuyla robotlara saldırın ve panolardaki kabloları kesin.

Şehirde bulunan her binaya sırayla girip paraları eşyaların içinde gizlenmiş paraların hepsini çalarak soyguncu bob 2 oynayın.

Binalar kamera sistemleri, lazer ışınlar ve robot bekçilerle korunuyor. Kamera karşı tarafa baktığı zaman hemen kameranın altına gelip kbekleyin. Sonra kamera yön değiştirdiği zaman hemen gideceğiniz yere gidin. Lazer ışınları üzerinde üçgen sarı panolardaki kabloyu keserek etkisiz hale getirin. Robotlarıda bosşuk bırakma tuşuna basarak etkisiz hale getirin.

Kilitli kapıları açmak için yön tuşlarını kullanarak anahtar görevini yapın.

Şifreli kapıları açmak için önce şifre yazılı kağıdı bulun. Kağıttaki şifreyi okuyup aklınızda tutun. Sonra şifreli kapıya giderek şifreyi girin ve kapıyı açın.

Sarı OK ile gösterilen yerlere gidip bölümü geçin.

Yorumlar
en iyisi Vatan LAN ORDAKI UZAYLI IKI SAATDIR EL SALLIYO LAN 2020-07-09 10:13:00
İSİMSİZ GAMER Oyun EFSO 2020-06-12 08:22:56
İbrahim aga be özlemişim 2020-06-09 07:26:15
esqin oyun çok güzel mükemmel 2020-05-04 15:49:54
oğuz şimdi oynuyorum 2020-04-09 05:12:11
İSİMSİZ 8 DE TAKILDIMM 2020-03-26 14:00:40
eylül sarıtaş oyun çok güzel ama 4,çü seviyeyi geçemedim 2020-02-02 09:29:15
ARDA COK IYI 2020-01-07 13:13:54
rgsrg cok zor 2019-04-23 16:56:07
mertcan çok güzel 2018-08-29 17:59:52
abdullah kıdıman oyun efsane 2018-04-08 19:34:11
elif çook güzell 2018-01-08 12:45:59