İkili Çatışma Oyunu

Gun Mayhem

İkili Çatışma Oyunu Nasıl Oynanır ?

İkili çatışma oyunu ile adamınızı yön tuşlarıyla kontrol ediyorsunuz. Ateş etme tuşlarını kendiniz ayarlıyorsunuz. "SPACE" boşluk bırakma tuşuyla durduruyorsunuz.

Bunun için "OPTIONS" menüsüne girin. Birinci oyuncu yön tuşlarıyla kontrol ediliyor. Ateş etme kısmında "[, ]" karekterlerini görüyorsunuz. Fareyle bu karakterlerin üzerine tıklayıp ekranda "PRES A VALİD KEY TO ASSİGN" yazısı çıkıyor. Burada hangi tuşla saldırı yapacaksanız o tuşa basın. İki saldırı tuşunu da bu şekilde kendiniz belirleyin. Hatta hareket etme tuşlarını da bu şekilde belirleyebilirsiniz. Böylece "İkili çatışma oyununda nasıl ateş edilir" sorusunu cevaplamış olduk.

Oyuna başlarken kendi oyuncunza şapka, gömlek ve ayakkabı seçerek kostüm seçebiliyorsunuz.

Ekranın alt tarafında "LIVES" kısmında her iki oyuncunun da can hakkı görünüyor.

Düşmanına ateş ederek platformdan düşürmeye çalışın. Her düşürdüğünüzde rakibinizin can hakkı 1 azalıyor. LIVES kısmı 0 olunca kazanıyorsunuz ve sonraki bölüme geçiyorsunuz.

Düşmanınızı yok ettikçe çatışma alanına kutular düşüyor. Bu kutulardaki silahları ve özellikleri alarak ikili çatışma oynayın. 

İlk başlarken kendinizi denemek için "LEVEL 1 : TUTORIAL" bölümünde kendinizi deneyin ve oynamayı öğrenin.

Yorumlar
yusuf baba yı yendim 2018-09-24 16:44:46
eren baba varya ben anasini aglatim 2018-09-13 17:14:17
murat oyun cok guzel aslinda ben berat gunes 2018-08-07 11:28:14
can oyun bitti. 2018-01-11 10:14:53