Fethetme Oyunu

Knights vs Orcs
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Fethetme Oyunu Nasıl Oynanır ?

Fethetme oyunu ekranının sol tarafında sizin, sağ tarafında düşman kalesi ve alt tarafında ise ordunuzda bulunan asker türleri bulunuyor. Her iki kale arasında savaş alanı bulunuyor. Bu alanda her iki ülkenin askerleri karşılaşarak savaş yapıyor. Savaş alanı yatay ve dikey karelerden oluşuyor. Alt taraftaki askerleri fare yada parmağınızla seçip bu kare lanalara yerleştiriyorsunuz. Savaş alanına gelen askerleriniz düşman kalesine doğru hareket ediyor. Alanda karşılaştığı düşman askerleriyle savaşıyor. Bunun sonucunda ya ölüyorlar yada düşman askerlerini öldürüyorlar. Eğer askerleriniz hayatta kalırsa düşman kalesine saldırı yapıyor. Her iki kalenin de kalan enerjileri üst taraflarında görünüyor. Enerjisi biten kale yıkılıyor ve düşman tarafından ele geçiriliyor.

Öldürdüğünüz her asker için para ödülü kazanıyorsunuz. Ekranın sol üst köşesinde kasanızda bulunan para miktarı bulunuyor. Bu paraları kullanarak savaş alanına yeni askerler çıkartıyorsunuz. Her bölümde yeni ve daha güçlü özelliklere sahip asker çıkarma hakkınız doğuyor. Böylece sonraki bölümlerdeki düşmanlarınızı daha kolay yok ederek fethetme oyunu oynamaya devam edebilirsiniz.

Yorumlar
faml süper 2022-02-05 10:57:14