Hero Tower Wars Oyunu

Hero Tower Wars Online
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Hero Tower Wars Oyunu Nasıl Oynanır ?

Hero tower wars oyunu oynarken fare yada parmağınızla kahramınızı kulenin katları arasına sürükleyip bırakıyorsunuz. Kulenin katları arasında düşman askerleri, değişik yapıya sahip canavarlar ve güç arttırıcı iksirler bulunuyor. Sizin kahramanınızın, düşman askerinin ve canavarların üst tarafında güçleri yazıyor. Güç katlayıcı iksirleri içerek enerjinizi yükseltebilirsiniz. Kendinizden daha az enerjiye sahip düşman askerlerini ve canavarlarını öldürdükçe onların enerjilerini alıp kendi enerji seviyenizi yükseltebiliyorsunuz. Sizden daha yüksek enerji seviyesine sahip düşman askeri yada canavarla dövüşürseniz yenilip yanıyorsunuz ve aynı bölüme tekrardan başlamak zorunda kalıyorsunuz. Öldürdüğünüz her düşman askeri yada canavar için puan kazanıyorsunuz. Puanlarınızı kullanarak SKIN bölümünden kahramanınıza yeni kıyafetler, zırhlar ve kılıçlar satın alabilirsiniz. Böylece karakterinizi daha güçlendirip sonraki bölümleri daha kolay tamamlayarak hero tower wars oyunu oynamaya devam edebilirsiniz. Her bölümde beyin jimnastiği yapıp farklı bir strateji geliştirerek düşmanlarını yok edebilirsiniz.

Yorumlar
Türkiye mükemmel bir oyun bayıldım 2022-06-17 17:03:56
blackpink and you area bilink TR güzel oyun 2022-06-06 15:04:05
BLİNK LİLASA GÜZEL BİR OYUN 2022-06-04 08:51:09