Çöp Adam Savaşları 2 Oyunu

Stickman World War
Tam Ekran

Çöp Adam Savaşları 2 Oyunu Nasıl Oynanır ?

Çöp adam savaşları 2 oyunu CAMPAIGN kamp, ONLINE ve SURVIVAL hayatta kalma olmak üzere 3 farklı seçenekten oluşuyor. Her seçenekte amacımız düşman askerlerini öldürüp düşmanın karargahını yok etmektir. Bunun için yeni işçi ve savaşçı askerler çıkartarak ordunuzu güçlendirmeniz gerekiyor.

Ekranın sol üst köşesinde para çantası, otomatik tüfek ve lav silahı gibi butonlar bulunuyor. Para çantası butonuna tıklayarak işçi askerler çıkartıyorsunuz. İşçi askerler sizin karargahınızın etrafında bulunan maden ocaklarında çalışarak para kazanıyorlar. Kasanızda bulunan toplam para miktarı ekranın üst tarafında görünüyor. Diğer silah olan butonlara tıklayarak savaşçı askerler çıkartıp savunma ve düşmana saldırma işlemleri gerçekleştiriyorsunuz.

Her bölümde savaş alanında aynı anda en fazla 50 asker bulundurabilirsiniz. Sağ taraftaki kahverengi kale butonuna tıkladığınızda tüm askerleri kalenin içine sokup savunma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. HEDEF butonuna tıklayarak düşman askerlerine ateş edebilirsiniz yada askerlerinizi düşman bölgesine yollayabilirsiniz. KALKAN butonuna tıklayarak ta düşman bölgesine yolladığınız askerleri kendi yerlerine geri çağırabilirsiniz. X1 ve X2 SPEED butonlarına tıklayarak askerlerin hareketlerini hızlandırabilirsiniz. Ayrıca SHOP bölümünden askerlerinizin özelliklerini güçlendirebilirsiniz.Her bölümde önce tüm düşman askerlerini teker teker öldürüp sonrada düşmanın karargahını yerle bir ederek çöp adam savaşları oyunu oynayın.

Yorumlar
ihsan OYUN ÇOK GÜZEL 2021-12-15 16:06:26
Komutan Oyun efsane maşallah 2021-12-11 19:29:08