2048 Silah Oyunu

Merge 2048 Gun Rush
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

2048 Silah Oyunu Nasıl Oynanır ?

2048 silah oyunu oynarken fare yada parmağınızı ekran üzerinde sağa sola sürükleyerek tabanca veya taramalı tüfekleri kontrol ediyorsunuz. Parkura üzerinde 2 rakamı yazan bir tabancayla başlıyorsunuz. Parkurda ilerlerken karşınıza üzerinde rakam değerleri yazan kuleler çıkıyor. Bu kulelerin üzerinde de yine tabanca ve tüfekler bulunuyor. Tabanca ve tüfeklerin güçleri üzerinde yazan rakam değerleriyle orantılıdır. Elinizde bulunan tabanca ve tüfekler sürekli olarak ateş ediyor. Kulelere ateş ettikçe üzerindeki sayı değeri azalıyor. Sayı değeri "0" olan kule yıkılıyor ve üzerinde bulunan tabanca veya tüfek yere düşüyor. Parkurda ilerleyerek yere düşen tabanca veya tüfeği alıp gücünüzü arttırıyorsunuz.

Elinizdeki aynı sayı değerine sahip tabanca veya tüfekler birleşerek bir üst seviyede yeni bir tabanca veya tüfeğe dönüşüyor. Örneğin elinizde bulunan "2" değerine sahip tabancalar birleşerek "4" değerine sahip yeni bir tabanca elde ediyorsunuz. Böylece yeni tabanca bir öncekinden daha seri ve güçlü atış etkisine sahip oluyor. Ayrıca parkurda ilerlerken karşınıza yeşil ve kırmızı kapılar çıkıyor. Yeşil kapılarda tabanca veya tüfeğinizin atış gücü, atış sayısı ve ek mühimmat sayısını arttıracak özellikler bulunuyor. Kırmızı kapılarda ise bu değerleri düşürecek özellikler bulunuyor. Bunun için 2048 silah oyunu oynarken kırmızı kapılardan kaçınıp yeşil kapılardan geçerek gücünüzü yükseltmelisiniz.

Parkurun sonuna geldiğinizde karşınıza kırmızı renkli düşman ordusu çıkıyor. Düşmanlarınıza ateş edip hepsini yok ederek bölümü tamamlıyorsunuz. Eğer düşmanlarınızı yok edemezseniz yanıyorsunuz ve bu durumda aynı bölüme tekrardan başlamak zorunda kalıyorsunuz. Bölümleri tamamladıkça puan kazanıyorsunuz. Kazandığınız puanları kullanarak SPEED kısmından atış hızını ve DAMAGE kısmından da hasar verme gücünü arttırıyorsunuz.

Yorumlar
Bu oyun için ilk yorum yazan sen olmak ister misin?
Oyun hakkındaki düşüncelerini ziyaretçilerimizle paylaş.
Yorum Yaz