Zombi Ezmece Oyunu

Undead Drive
Tam Ekran

Zombi Ezmece Oyunu Nasıl Oynanır ?

Zombi ezmece oyunu bilgisayarda yön tuşlarıyla ve mobil cihazlarda ise ekranda bulunan butonlara tıklayarak arabayı kullanıyorsunuz. Arabayı zombilerin üzerine doğru sürüp onları ezerek öldürün. Her ezerek öldürdüğünüz zombi için para kazanıyorsunuz. Kazandığınız paralar ile bölüm aralarında markete gidip arabanıza yeni özellikler ekleyebiliyorsunuz.

Bu özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz. ENGINE arabanın motorunu güçlendirir. Arabanın motoru ne kadar güçlü olursakarşılaştığı engelleri ve zorlukları o kadar kolay geçebilir. ARMOR zırh demektir. Arabanın zırhı artııkça hasar görmesi azalır ve zombilerin saldırılarına karşı direnci artar. FUEL kısmından da arabanın benzin deposunu büyütebiliyorsunuz. Daha fazla yakıt alarak daha fazla zombi ezebilirsiniz. Son olarak ta GUN kısmından arabanızın tepesine bomba atıcı silahlar takabiliyorsunuz. Silahınızın gücü ve miktarı ne kadar fazla olursa otomatikman o kadar fazla zombi yok edebilirsiniz. Bu menülerin yanında resimler de bulunuyor.

Bu özellikleri aldıktan sonra bir sonraki seviye için daha fazla paraya ihtiyacınız oluyor. Savaş alanında her defasında daha fazla yaratık öldürerek arabayla zombi ezmece oyunu oynayın. 

Yorumlar
UĞUR ÇOK GÜZEL BİR OYUN 2019-10-01 12:05:11
öç öç gibi güzel knk 2019-05-12 17:26:57
AZAT ÇOK ĞÜSEL 2019-04-21 15:17:50
ahmet efe karaağaç bunu benim kadar oynuyabilen varmı 2019-04-20 13:33:12
ERDEM OYUN ÇOK GÜZEL 2019-03-31 12:33:21
irem çok güzell bir oyun 2019-02-12 21:42:39
FATİH NASIL AÇILIR LAN 2019-02-10 16:20:54