Elmas Patlatma 4 Oyunu

Jewel Miner
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Elmas Patlatma 4 Oyunu Nasıl Oynanır ?

Elmas patlatma 4 oyunu oynarken 10x9 kare düzleme dizilmiş mücevherlerin üstüne tıklayarak yok olmalarını sağlıyorsunuz. Mücevherler kare, üçgen, yıldız ve kalp gibi farklı şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca mücevherler tasarlanırken sarı, kırmızı, mor, mavi, turuncu gibi farklı renkler kullanılmıştır.

Hangi tuşlarla oynanıyor?

  • Bilgisayarlarda fare, cep telefonu ve tabletlerde parmağınızla mücevherlerin üstüne tıklayıp yok olmalarını sağlıyorsunuz.

Oyun ekranı;

  • LEVEL: Bulunduğunuz bölüm sayısını gösterir.
  • BAREM: Bölümü tamamlamak için kazanmanız gereken ve kazandığınız puan miktarını gösterir. Barem bölüm başlangıcında boştur. Yok etme işlemi gerçekleştirip puan kazandıkça barem yavaş yavaş doluyor. Kazanılan puan miktarı hedef olarak verilen puan miktarına ulaşınca bölümü tamamlayıp bir sonraki bölüme geçiş hakkı kazanıyorsunuz. Bölümleri tamamladıkça ekstra BONUS puanı kazanıyorsunuz. Kazandığınız puan miktarı sonraki bölümleri de etkiliyor. Bu şekilde yeni bölümü daha kolay bitirme şansına sahip olabilirsiniz. 
  • 10x9 ALAN: İçinde farklı şekil ve renklerde mücevherlerin dizildiği kare alandır.

Mücevherlerin yok olması için yan yana yada üstüste en az iki tane bulunması gerekiyor. Yok olan mücevherlerin yeri boş kalıyor ve diğer mücevherler bu boşlukları dolduruyor. Kalan mücevherler her bölümde farklı bir köşeye toplanıyor. Böylece yeni eşleşmeler meydana gelme olasılığı artıyor. Her patlatma işlemi sonunda puan kazanıyorsunuz. Tek seferde ne kadar çok mücevheri patlatırsanız o kadar yüksek puan kazanıyorsunuz.

Patlatılacak mücevher yada elmas kalmayınca diğerleri kendiliğinden yok oluyor. Kalan mücevherler yok olurken BONUS puanlarınız kullanılıyor ve böylece bölüm sonunda ekstradan puan kazanamıyorsunuz.

Yorumlar
Bu oyun için ilk yorum yazan sen olmak ister misin?
Oyun hakkındaki düşüncelerini ziyaretçilerimizle paylaş.
Yorum Yaz
Copyright© 2008-2025 Rekor Oyun - Tüm Hakları Saklıdır