2048 Yılan Oyunu

Snake 2048 io
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

2048 Yılan Oyunu Nasıl Oynanır ?

2048 yılan oyunu oynarken fare, "A - D" ve sağ sol yön tuşlarını kullanarak kare bloklarınızı kontrol ediyorsunuz. Farenin sol tuşuna yada SPACE boşluk bırakma tuşuna tıklayarak ta kare küpün hızını arttırıyorsunuz. Cep telefonları ve mobil tabletlerde ise parmağınızı ekran üzerinde sürükleyerek kare bloklarınızı kontrol ediyorsunuz. Ekranın sol alt köşesindeki butona tıklayarak ta hızınızı arttırıyorsunuz. Kare blok hızlı giderken ekranda hızlı gitme baremi görünüyor. Bu barem sıfırlanınca kare blok normal hızına geri dönüyor.

2048 yılan oyunu oynamaya başlarken kare bloğunuz 2 değerine sahiptir. Meydanda bulunan blokları toplayarak değerinizi yükseltebilirsiniz. Değeriniz yükseldikçe kare bloğunuzun hacmi de büyüyor. Hacminiz büyüdükçe sıralamadaki konumunuzda yükseliyor. Ekranın sağ üst köşesinden sıralamadaki konumunuzu, sol üst köşesinden bölümde geçirdiğiniz süreyi ve yok ettiğiniz rakip sayısını takip edebilirsiniz.

Meydanda sizden başka kare bloklarda bulunuyor. Sizden küçük değerlere sahip kare blokları yerseniz değerinizi ve hacminizi daha çabuk büyütebilirsiniz. Sizden büyük bloklar sizi yediğinde ölüyorsunuz. Bu durumda en baştan yeni bir maceraya başlamak zorunda kalıyorsunuz.

Yorumlar
ASDER 2. oldum 2024-06-25 13:37:28
CANIM VATANIM TÜRKİYE OYUN müq 2024-06-01 07:35:41
Yorum Yaz