Mutant Dövüşü Oyunu

Rampage Mutt
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Mutant Dövüşü Oyunu Nasıl Oynanır ?

Mutant dövüşü oyunu oynarken bilgisayarlarda "W, A, S, D" tuşlarıyla ileri geri ve yukarı aşağı hareket ediyorsunuz. SPACE boşluk bırakmayla zıplıyorsunuz. "J" ile yumruk ve "K" ile de tekme atıyorsunuz. "L" ile de düşman saldırılarına karşı savunma yapıyorsunuz. Cep telefonları ve mobil tabletlerde ise ekranın sol tarafındaki kontrol paneli sayesinde hareket edebilirsiniz. Sağ taraftaki butonların üstüne tıklayarak ta saldırı ve savunma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Parkur serserilerle dolu bir sokaktan oluşuyor. Sokakta sağa doğru ilerledikçe karşınıza farklı özelliklere ve silahlara sahip çeteler çıkıyor. Çete üyelerini teker teker öldürüp düşmanlarınızı yok ediyorsunuz. Sokaktaki tüm serserileri etkisiz hale getirdiğinizde bölümü tamamlıyorsunuz ve bir sonraki bölüme geçiş yapıyorsunuz.

Bazı serserilerin kalan güçleri hemen üst tarafında ve bazı serserilerin kalan güçleri ise ekranın sağ üst köşesinde görünüyor. Sizde kalan gücünüzü ekranın sol üst köşesinden takip edebilirsiniz. Gücü biten kişi ölüyor. Gücünüzün sıfırlanmaması için çete üyelerinin saldırılarına karşı kendinizi korumanız gerekiyor. Böylece hayatta kalıp bölümleri tamamlayarak mutant dövüşü oyunu oynamaya devam edebilirsiniz.

Yorumlar
ece hangi birine yetişeyim 2018-11-26 16:24:34
Yorum Yaz