Kaktüs Adam Oyunu

Cactus Mccoy

Kaktüs Adam Oyunu Nasıl Oynanır ?

Kaktüs Adam oyunu yön tuşları ile "A, S ve D" tuşlarıyla oynanıyor. Yön tuşlarıyla hareket edin. A zıplıyor. S saldırı da bulunuyor. Tekme ve yumruk atıyor. Eğer elinizde silah varsa bunu da S tuşuna basarak kullanın. D ile de yerden silah alın.

Düşman bölgesine geçerek sığınaklarda dolaşın. Karşınıza çıkan askerlerle dövüş yaparak onları öldürün. Onlardan çaldığınız silahları yine onlara karşı kullanın. Sığınağın en ucra köşelerinde saklanmış olan gizli hazineleri bularak alın. Her bölümü tamamlamak için tüm azineleri toplamanız gerekiyor.

İlk başlarken kendinize bir isim belirleyin. Sonra birinci bölümden itibaren heyecan verici bir maceraya başlayın.Yolda ilerlerken yerdeki silakları alarak bunları kullanabilirsiniz. Ekranda kullanmanız gereken tuşlar ve yapmanız gereken hamleler size küçük resimlerle anlatılıyor. Bu ip uçlarını dikkatlice takip ederek kaktüs adam oyunu oynayın. Karşılaştığınız düşmanların saldırılarından kendinizi koruyarak hayatta kalmaya çalışın. Platformda ilerlerken boşluktan aşağıya düşmemeye de çalışın. Bu şekilde her bölümü tek tek geçerek oyunu bitirin.

Yorumlar
ENES BATUR ÇOK AMA ÇOK GÜZEL 2018-10-12 21:24:28
arda dorman oyun açılmıyor yeter artık ben de nu oyunu oynamak istiyorum eskiden hiç bir sorunu yoktu 2018-09-08 19:49:03
babanız oğlum annenle konuşucaz bu konuyu 2018-03-20 08:12:36
İSİMİNE BOKUN bende 2018-02-10 09:42:11
MUHAMMED ALİ BU OYUNU ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM 2017-12-19 16:19:09