Kaktüs Adam 2 Oyunu

Cactus McCoy 2

Kaktüs Adam 2 Oyunu Nasıl Oynanır ?

Kaktüs adam 2 oyunu yön tuşları, A, S, ve D tuşlarıyla oynanıyor. A zıplıyor. S saldırı yapıyor. Aşağı yön tuşu yerden silah alıyor. D tuşu silaı bırakıyor.

Tapınağın gizli bölmelerine saklanmış olan mücevherleri ve elmasları toplamak için nöbetçileri öldürmeniz gerekiyor. Bazı nöbetçilerin silahı yok. Bazılarının kılıcı var ve bazılarının da tabanca ve tüfeği var. Bu askerleri öldürerek onların silahını kullanabilirsiniz.

Kendinizi askerlerin saldırılarından korumanız gerekiyor. Eğer size saldırırlarsa sizin sağlık durumunuz azalıyor. Ekranın alt tarafında sizin kalan gücünüz görünüyor. Ucu sivri kazıklardan oluşan kapılar karşınıza çıkacaktır. Bu kapıları açmak için etrafta bulunan kırmızı renkteki butonları bulup bunlara basmanız gerekiyor. Havada asılı olan halatlara tutunarak karşı tarafa geçin ve yolunuza devam edin.

Yorumlar
bok çok kötü lan bu oyun 2018-11-11 09:14:53
cvgbhn beklemeyın sakın 2 saat sonra acılıyo 2018-10-19 19:33:54
alvin oyun hic acilmiyo 2saat bekledim 2018-09-16 18:40:58
AT KAFALI OYUN GÜZEL AMA ACILINCAYA KADAR ÇAĞ ATLIYACAZ HERHALDE 2018-08-20 21:14:37
isimsiz kimse yorum yapmamış demekki kötü bir oyun ki öyle oyun yarım saatte açılıyor 2018-05-27 12:25:54