Zombi Baskını Oyunu

Zombie Trailer Park

Oyun Yükleniyor...
( Lütfen bekleyin )

Zombi Baskını Oyunu Nasıl Oynanır ?

Zombi baskını oyunu fare ile oynanıyor. Oyunda şehrimize saldıranlara karşı koyuyor ve onları öldürüyoruz. Oyuna belli bir para miktarı ile başlıyoruz. Düşmanları öldürdükçe paramız artıyor. Bu para ile şavaşacak kürekli adam, çiftçi, din adamı, çeşitli silahlar ve karavan, ev, sağlık merkezi ve kilise gibi binalar çıkartıyoruz. Ne kadar fazla adam çıkartır yada bina yaparsak o kadar güçlü oluruz ve düşmanları daha çabuk öldürürüz. 3d zombi baskını oyunu ile onları öldürüp sonra şehirlerini ele geçiriyoruz. Oyun 4 bölümden oluşuyor. Oyunun sol alt tarafında "MY BASE" kısmında bizim kalan gücümüz, sağ alt köşede ise "ZOMBIE BASE" kısmında düşmanın kalan gücü görünüyor. Oyunun üst kısmında bizim için hedeflenen para miktarı, çıkarabileceğimiz adam sayısı, puanımız, oyunda geçirdiğimiz süre ve menü butonu görünüyor. Onun alt tarafında ise para ile çıkarabileceğimiz adamlar, silahlar ve binalar ile herbirini çıkarabilmek için gerekli olan para miktarı görünüyor. Oyunu başlamak için menü sayfasından "STAGE 1" yazısına tıklıyoruz. Bölüm geçtikçe diğer bölümler ile de başlayabiliriz.

En İyi Oyunlar

Yorumlar
Sana ne Oynanmiyoooooo! 2016-11-27 17:50:07
Sana ne Oynanmiyoooooo! 2016-11-27 17:50:01
baskan iğrenç oyun 2016-11-20 15:00:06
abdullah bu oyunu gerçekten çok begendim :D 2011-12-10 11:14:17