Quake Oyunu

Quake
Tam Ekran

Quake Oyunu Nasıl Oynanır ?

Quake oyunu fare, yön tuşları, "SPACE" boşluk bırakma ve "CTRL" kontrol tuşlarıyla oynanıyor. Yön tuşlarıyla kontrol ettiğiniz askerinizi sağa sola yönlendirin. Fareyle nişan alma noktanızı belirleyin ve etrafı gözetleyin. CTRL kontrol tuşuyla ateş edin. SPACE ile de zıplayın.

Quake oyunu ile düşman karargahına sızıp karşılaştığınız askerleri ve vahşi köpekleri öldürüyorsunuz. İlk başlarken önünüze çıkan kırmızı ışıklı butonun üzerine gelerek kapının açılmasını sağlayın ve sığınağa girin. Asansörleri kullanarak alt katlara ve üst katlara çıkın. Düşman askerlerini ve hayvanlarını öldürdüğünüzde onlardan çıkan enerjileri toplayın. Onların ateşlerinden kendinizi koruyarak sağlık durumunuzu yüksek değerde tutun. Eğer enerjiniz biterse ölürsünüz ve bölüme tekrar başlamanız gerekir.

Mümkün olduğun kadar hızlı karar verip ve düşmandan önce hamle yaparak quake oynayın. Quake oyunu oynarken size saldıran köpekleri geriye doğru giderek ateş edin ve bu şekilde hiç zarar görmeden onları etkisiz hale getirin. Koridorlarda bulduğunuz sağlık çantalarını alarak enerjinizi arttırın. Görevi tamamlayınca bölüm bitiyor ve bir sonraki bölümde maceraya devam ediyorsunuz.

Yorumlar
aqa ÇOK İYİ OYUNDUR 2019-05-24 13:03:43
Yorum Yaz