Kale Fethetme Oyunu

War Story

Oyun Yükleniyor...
( Lütfen bekleyin )

Kale Fethetme Oyunu Nasıl Oynanır ?

Kale fethetme oyunu ile hem kendi kalemizi koruyoruz hemde düşman kalesine asker sokarak kaleyi fethediyoruz. Kale fethetme oyunu fare ile oynanıyor. Fare ile asker çıkartacağımız zaman askerleri sürükleyerek bırakıyoruz. Ok yada diğer saldırıları yapacağımız zaman, yapacağımız saldırıyı fare ile tıklıyoruz. Oyunda 7 farklı asker çıkartabiliyoruz. Askerler oyun alanının alt tarafında bulunuyor. Düşman askerlerini öldürdükçe puan ve para kazanıyoruz. Kazandığımız paralar ile asker çıkartabiliyoruz. Belli bir değerden sonra yeni asker çeşitleri de çıkartabiliyoruz. Ayrıca düşman askerlerine saldırmak için kalemizin surlarına ok atıcı gibi askerler de yerleştirebiliyoruz. Yine paramız belli bir değerin üzerine çıktıkça yeni saldırı silahlarını da kullanabiliyoruz. Oyun alanında aynı anda 9 tane askerimiz bulunabiliyor. Oyun ekranının sağ ve sol üst köşesinde her iki tarafında kalesinin ele geçirilme göstergesi bulunuyor. Kalemizi koruyup koruyamadığımızı yada düşman kalesini ele geçirip geçiremediğimizi bu göstergeden takip ediyoruz. Sağ üst köşede oyunu durdurma, menü ve müzik seslerini kısma butonları bulunuyor. Oyuna "PLAY" tuşuna İngilizce menü için İngiliz bayrağını seçiyoruz. Sonra tekrar "PLAY" tuşuna basıyoruz. Sağ tarafta "LOCAL SAVE" kısmından "NEW GAME" tıklıyoruz ve bayrak simgesine tıklayıp oyuna başlıyoruz.

En İyi Oyunlar

Yorumlar
Bu oyun için ilk yorum yazan sen olmak ister misin?
Oyun hakkındaki düşüncelerini ziyaretçilerimizle paylaş.