Adam Patlat Oyunu

Stick Bang

Oyun Yükleniyor...
( Lütfen bekleyin )

Adam Patlat Oyunu Nasıl Oynanır ?

Adam patlat oyunu ile karşılıklı olarak çeşitli silahlar kullanarak birbirimize ateş ediyoruz. Adam patlat oyunu fare (mouse) ve sağ - sol yön (OK) tuşları ile oynanıyor. Sağ ve sol yön tuşları ile ileri geri hareket ediyoruz. Fare ile silah seçiyoruz ve adama nişan alıp ateş ediyoruz. Adam patlat oyunundaki amacımız rakibimiz olan adama çeşitli silahlarla nişan alıp ateş ederek adamı öldürüyoruz ve adamın ateışlarından da sağ - sol yön tuşlarını kullanarak kaçıyoruz. Adama hasar verdikçe puan kazanıyoruz. Kazandığımız puanlarla yeni silahlar alabiliyoruz. Yada silahlarımızı geliştirebiliyoruz. Oyun alanının alt tarafında değişik silahlar bulunur. Bu silahlardan istediğimizi seçerek saldırıda bulunabiliyoruz. Sağ alt tarafta kazandığımız puan, para miktarı, oynadığımız bölüm görünüyor. "P" tuşu ile oyuna ara veriyoruz. Her silahın atış gücü ve atacağı mermi sayısı sınırlıdır. Adamı öldürdükten sonra bir sonraki bölüme geçiyoruz. Oyuna başlamak için önce "PLAY GAME" tuşuna basıp sonra "SKIP" yazısına tıklıyoruz.

En İyi Oyunlar

Yorumlar
medine azra çok güzel yyaa harika bir oyun 2016-08-19 22:24:00