Gerçek Tank Savaşı Oyunu

World Tank Wars
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Gerçek Tank Savaşı Oyunu Nasıl Oynanır ?

Gerçek tank savaşı oyunu oynarken "W, A, S, D" tuşlarıyla zırhlı aracı ileri geri ve sağa sola doğru sürüyorsunuz. Fareyi çevirerek namluyu kendi ekseni etrafında 360 derece döndürüyorsunuz. Farenin sol tuşuna tıklayarak ateş ediyorsunuz ve sağ tuşuna tıklayarak ta dürbünü açıyorsunuz. "X" tuşuyla zırhlı aracın önüne ağaç tomruklar diziyorsunuz. Böylece zırhlı aracın kumlu ve çamurlu alanlarda daha kolay ilerlemesini sağlıyorsunuz. "F" ile kamera açısını değiştiriyorsunuz. "P" ile de çatışmayı durdurarak ara veriyorsunuz.

Her bölümde savunma işlemi yapıyorsunuz. Düşman birlikleri değişik noktalardan saldırı yaparak kalenizi ele geçirmeye çalışıyor. Kalenize farklı noktalardan salsırı yapan düşman birlikleri dalgalar halinde üstünüze geliyor. Kale içinde bulunan duvar ve dev kayaların arkasına saklanarak zırhlı aracınızı korumanız gerekiyor. Gerçek tank savaşı oyunu oynarken namlunuzu kalenin kapılarına doğru tutup gelen düşman zırhlılarına ateş ederek onları yok etmeye çalışmalısınız. Düşman zırhlı araçlarının konumları ekrandaki kırmızı ok işaretleriyle size gösteriliyor. Vurduğunuz düşman zırhlı aracı patlayarak yok oluyor. Eğer düşman birlikleri sizi vurursa yada aracınız devrilirse yanıyorsunuz. Bu durumda aynı bölüme tekrardan başlamak zorunda kalıyorsunuz.

Düşman araçlarını vurdukça para kazanıyorsunuz. Kazandığınız paraları kullanarak yeni zırhlı araçlar satın alabilirsiniz yada elinizde bulunan zırhlı aracın özelliklerini yükseltebilirsiniz. Özellik yükseltme işlemini UPGRADE kısmından yapabilirsiniz. Buradan zırhlı aracın ATTACK saldırı gücü ve DEFENSE aracın zırhını geliştirebilirsiniz. 

Yorumlar
keşan güzel oyun ama 3. bölümdeki t72 delinmiyor 2024-03-31 13:43:12
pro çok güzel 2022-01-05 18:16:56
Yorum Yaz