Canavar Kamyon Yarışı 2 Oyunu

Monster Truck Crazy Racing
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Canavar Kamyon Yarışı 2 Oyunu Nasıl Oynanır ?

Canavar kamyon yarışı 2 oyunu oynarken bilgisayarlarda "W, A, S, D" ve yön tuşlarını kullanarak aracı kontrol ediyorsunuz. SHIFT tuşuna tıklayarak nitro hıza ulaşıyorsunuz. Cep telefonları ve mobil tabletlerde ise ekranda bulunan gaz, fren ve nitro hız butonlarına tıklayarak aynı işlemleri gerçekleştiriyorsunuz.

Her parkura sizinle beraber 6 araba katılıyor. Parkurlar tepeler ve çukurlardan oluşuyor. Ayrıca parkur üzerinde engel ve bariyerlerde bulunuyor. Araç ters çevrilip takla atarsa yada parkurun dışında farklı bir yoldan gitmeye kalkarsa ekranda uyarı yazısı çıkıyor. Aynı zamanda arabanın üzerinde gideceğiniz yönü gösteren bir ok işareti beliriyor. Bu durumda aracınızı parkur üzerinde geçmeniz gereken noktalara doğru sürmeniz gerekiyor. Parkurda ilerlerken havada bulunan altınları toplayarak yada parkuru lider olarak tamamlayarak puan kazanıyorsunuz. Bu puanlarla SHOP bölümünden yeni araba satın alabilirsiniz. Böylece sonraki bölümlere yeni arabayla başlayarak canavar kamyon yarışı 2 oyunu oynamaya devam edebilirsiniz.

Eğer parkuru lider olarak tamamlayamazsanız yanıyorsunuz ve aynı bölüme tekrar başlamak zorunda kalıyorsunuz. Toplamda 16 farklı bölüm bulunuyor. Her bölümde farklı bir parkurda yeni maceralar yaşayarak eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Yorumlar
Bu oyun için ilk yorum yazan sen olmak ister misin?
Oyun hakkındaki düşüncelerini ziyaretçilerimizle paylaş.
Yorum Yaz