Tank Savaşı 3 Oyunu

Mountain Tank
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Tank Savaşı 3 Oyunu Nasıl Oynanır ?

Tank savaşı 3 oyunu oynarken bilgisayarlarda "A - D" yön tuşlarını kullanarak zırhlı aracı sağa sola hareket ettiriyorsunuz. Sağ taraftaki KURŞUN resmine fareyle tıklayarak ta ateş ediyorsunuz. Cep telefonları ve mobil cihazlarda ise ekranın sol tarafındaki sağ sol OK butonlarına tıklayarak hareket ediyorsunuz ve sağ tarafındaki KURŞUN resmine parmağınızla tıklayarak ta düşmanlarınızı vuruyorsunuz.

Muharebe alanı çukur ve tepelerden oluşuyor. Zorlu dağ yollarında ilerleyerek düşmanlarınızla çatışmaya giriyorsunuz. Zırhlı aracın namlusu düşman araçlarına doğru denk geldiğinde kurşun resmine tıklayarak ateş ediyorsunuz. Düşman zırhlıları tek ateşte parçalanarak yok oluyor. Düşman araçları da size yaklaştığında ateş ediyorlar. Zırhlı aracınızın üst tarafındaki göstergede hasar miktarınızı görebiliyorsunuz. Düşman zırhlıları size ateş ettiğinde hasar görüyorsunuz. Göstergeniz sıfırlanınca zırhlı aracınız patlayarak yok oluyor. Bu durumda yanıyorsunuz ve aynı bölüme tekrardan başlamak zorunda kalıyorsunuz.

Ekranın üst tarafındaki SESSIONS göstergesinden bölümde ilerleme seviyenizi görüyorsunuz. Düşman zırhlılarını yok ettikçe bu gösterge bir miktar doluyor. Bu gösterge tamamen dolduğunda karşınıza dev düşman zırhlısı çıkıyor. Bu dev düşman zırhlısının üstünde BOSS yazıyor. Dev düşman zırhlısını da yok ettiğinizde bölümü tamamlıyorsunuz ve bir sonraki bölüme geçiş yaparak tank savaşı 3 oyunu oynamaya devam ediyorsunuz.

Düşman zırhlılarını yok ettikçe para ve bölümleri tamamladıkça da elmas kazanıyorsunuz. Paralarınızı kullanarak UPGRADE kısmından zırh, hız ve ateş etme gücünü yükseltebiliyorsunuz. Elmaslarınızı kullanarak ta SHOP bölümünden hada hızlı ve güçlü zırhlı araçlar satın alabilirsiniz.

Yorumlar
enes çok güzel 2019-03-23 15:11:45
Yorum Yaz